witte koolrolletjes vegetarisch

Ingredienten:

1 pakje Soto droommaantjes, 8 witte koolbladeren, 1 kleine ui, 1 kleine rode paprika, 1/2 courgette, olijfolie, peper, zout, oregano, 200 ml groentebouillon, 150 ml passata

 

Beteiding:

Spoel de koolbladeren en blancheer ze kort in water met een snuifje zout.

Verwijder de nerven en dep droog met keukenpapier.

Snipper de ui, rode paprika en courgette fijn en roerbak  kort in wat olijfolie.

Breng op smaak met peper, zout en oregano.

Plet de droommaantjes met een vork en voeg toe aan de groenten.

Verdeel in 8 porties en verpak deze in de koolbladeren. Zet vast met een prikker of met keukentouw.

Bak de rolletjes in olijfolie en giet de bouillon en de passata erover.

Dek af en laat nog 20 min. zachtjes sudderen.

Verwijder prikker of keukentouw.

Serveer met kikkererwten of linzen gestoofd met ui en knoflook en gekookte boekweit past er uitstekend bij.