
1 vel bladerdeeg, 2 a 3 stengels prei, 10g verse dille of venkelgroen, 1 pakje Bioverde manouri*, 3 BioShop eieren, 1/2 pakje Ecomil cuisine amandel, BioShop olijfolie, peper, Herbamare kruidenzout
Bereiding:
Verwarm de oven op 180 C. Leg het bladerdeeg in een ingevette vorm en prik gaatjes in het deeg. Leg er bakpapier op en vul met bakparels of ingekookte rijst of peulvruchten. Bak ongeveer 20 min. Voor.
Was de prei en snijd in ringen, stoof enkele minuten in wat olijfolie. Hak de dille of venkelgroen fijn en snijd de manouri in kleine blokjes.
Klop de eieren los in een kom, doe de cuisine en de dille erbij en breng op smaak met peper en kruidenzout.
Verdeel de prei over het deeg en schenk het eimengsel erbij.
Verdeel de manouri blokjes er over en zet 15 tot 20 min. In de voorverwarmde oven.
Geef er een lekkere salade bij met veldsla en gesnipperde sjalotjes.
*manouri kan indien nodig vervangen worden door feta.