
Ingrediënten voor de taartbodem:
200g bloem, 100g boter, ½ glas water, 1 mespunt zout
Bereiding:
Maak het deeg: kneed alle ingrediënten snel door elkaar, rol ze tot een bal en laat deze 30 min. rusten.
Rol het deeg dan uit en bekleed er een ingevette taartvorm van 22cm mee.
Ingrediënten voor de vulling:
2 courgettes, 50g geraspte kaas, 50 g Bio Shop pijnboompitten, 1 takje tijm, 3 BioShop eieren, 2dl room, Peper en zout
Bereiding:
Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakken. Leg ze dakpansgewijs op het deeg en bestrooi ze met de kaas en de pijnboompitten. Klop de eieren los met de room en de tijmblaadjes en kruid met peper en zout. Giet het mengsel over de courgettes en bak de taart 30 min. in een voorverwarmde over van 220°C;
Smakelijk