Pasta met broccoli, linzen en cashewnotencrème

Ingrediënten voor 4 pers.

400g volkoren penne of spirelli ,3 el Horizon cashewnotenpasta*, lauw water, 2 el Ecomil amandelcuisine, beetje citroensap, zeezout, witte peper, 1 flinke stronk broccoli, een half blik la Bio Idea linzen (uitgelekt)

Bereiding
Meng 3 el cashewnotenpasta met de amandelcuisine en voeg voorzichtig water toe tot u een glad en romig sausje hebt. Breng goed op smaak met een snuifje zout, witte peper en enkele druppels citroensap.
Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Stoom deze beetgaar en laat even schrikken onder koud water.
Kook de pasta al dente en meng met de broccoliroosjes en de uitgelekte linzen.
Warm nog even op en giet de cashewcrème erover, voeg indien nodig nog enkele el water toe.
Schep voorzichtig om en dien onmiddellijk op.