
45 minuten incl. pannenkoeken bakken
Ingrediënten ( voor 6-10 personen)
1 pak Ekoland pannenkoekenmix meergranen, 650 ml melk, 3 eieren, 2 friszure appels - geschild in dunne plakjes, 2 bananen – in dunne plakjes, frituurolie om in te bakken, 200g roomkaas, kaneel, agave siroop, 60g pecannoten - grof gehakt
Bereiding:
Bereid de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ze en houd ze warm. Verhit een theelepel olie in de pan en bak de appelplakjes. Schep de plakjes uit de pan en bak als laatste 1 banaan in het achtergebleven vet. De ander banaan is later voor de versiering.
Na is het tijd om de taart te maken: smeer een pannenkoek in met roomkaas, leg daarop de appel en banaan. Strooi daarop een beetje kaneel en versier met schrijfsiroop. Leg er een nieuwe pannenkoek bovenop en herhaal wat u met de eerste hebt gedaan.
Als de taart hoog genoeg is, wordt de laatste panenkoek bestrooid met pecannoten en plakjes van de overgebleven banaan. Versier met schrijfsiroop.
Snijd de taart en smullen maar.