Mueslikoekjes

een lekker en gezond tussendoortje

Ingrediënten

2 rijpe bananen, 100g BioShop havermout (gemalen), 125g BioShop muesli noten en rozijnen, 1 ei, 30g BioShop kokosolie, 20g raw cacaonibs, 1 tl bakpoeder, 1 tl speculaaskruiden, kaneelpoeder, snuifje zout

Bereiding:

Verwarm de oven op 180° ( hete lucht)
Mix de bananen samen met het ei glad met de staafmixer. Meng nu alle ingrediënten goed door elkaar.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verdeel met een lepel 10 gelijke hoopjes van het beslag
op de bakplaat. Druk het beslag een beetje aan met de bolle kant van een lepel.
Bak de koekjes in 13 - 15 minuten goudbruin.
Super lekker als ze net uit de oven zijn maar u kunt ze ook
een dag of drie bewaren als ze luchtdicht verpakt zijn.
Gemakkelijk om te maken en snel klaar, het ideale
tussendoortje voor het hele gezin.
Bron: pauline’s keuken