Mousse van raw chocolate

 

Met deze luchtige mousse van raw chocolate hebt u een heerlijk dessertje, dat gemakkelijk op voorhand te maken is en niet veel tijd kost. Succes verzekerd aan de feesttafel!

 

Ingrediënten:

Voor de mousse: 1 rijpe banaan, 1 grote avocado, 5 el BioShop raw cacao powder, 5 el amandelmelk, 6 zachte medjooldadels ontpit, 2 el dadelsiroop of agavesiroop, snuifje zout.

Voor de topping: 2 el witte amandelpasta, 4 el yoghurt van amandelen of kokos, 2 el BioShop amandelen grof gehakt

 

Bereiding:

Mix alle ingrediënten voor de mousse in de blender tot een zachte, gladde massa.

Verdeel over de glazen en zet in de koelkast tot u gaat opdienen.

Klop net voor het serveren de yoghurt met de amandelpasta luchtig op.

Verdeel over de glazen en werk af met een snuifje cacaopoeder en de gehakte amandelen.

Dien onmiddellijk op en smullen maar!