
Voor 4 personen:
300g speltmeel, 50g BioShop havermout, 1tl BioShop chiazaadjes,1tl bakpoeder, 50g BioShop kokosolie en nog wat extra voor het bakken,1 el ahornsiroop of agavestroop, 400 ml amandelmelk, snuifje zout
Mix alle ingrediënten tot een glad beslag. Wie extra luchtige pannenkoekjes wil kan ook zelfrijzende bloem gebruiken.
Verhit wat kokosolie in een pan op middelhoog vuur. Schep een volle eetlepel beslag in de pan en gebruik een spatel om het wat open te spreiden. Laat het pannenkoekje ongeveer 4 min. bakken en draai het dan om. Laat nog 2 tot 3 min. bakken. Herhaal tot het beslag op is.
eet smakelijk
Serveer de pannenkoekjes met een lekkere topping:
*Griekse yoghurt met honing en gehakte walnoten *Kokosyoghurt met banaan en kokoschips *Amandelyoghurt met bosbessen en extra chiazaadjes