Raw chocolate pralines

Ingrediënten:

40g pure chocolade (min. 70%), 20 BioShop kokosvet – 10g gedroogde incabessen, 15g gedroogde aardbeien, 10g gedroogde BioShop gojibessen, 8g BioShop raw cacaopoeder, 2.7 dl lichte opgeklopte room, 1 kl kokosbloesemsuiker.

Bereiding:

Smelt de chocolade met het kokosvet au bain-marie op een zo laag mogelijke temperatuur (ca. 45-47.5°C). Hak of snijdt de aardbeien fijn alvorens deze samen met de overige vruchten, cacaopoeder en kokosbloesemsuiker te cutteren. Roer eerst het lauwe chocolademengsel onder de gehakte vruchten, laat wat afkoelen en spatel dan de room eronder. Laat afkoelen tot op kamertemperatuur en maak bolletjes met een lepeltje.Werk naar smaak af met  raw BioShop cacaopoeder, BioShop açaibespoeder, gemengd met  kokosbloesemsuiker en voor zoete gerechten met geroosterde BioShop notenmix.