een heerlijke bio kaasplank

 

  • Er zijn vijf verschillende kaastypes: de witschimmelkazen, rode korstkazen, blauw schimmels, harde kazen en geitenkazen. Wat zachter, wat pittiger … stel uw kaasplank samen aan de hand van de smaakvoorkeur van uw tafelgasten.

 

Met deze Bio Shop favorieten wordt uw kaasplank gegarandeerd een succes:

 

​Coeur d'Ardennes, Li P'tit Rossê, Montsurais Camenbert, Biogram Reblochon, Lye-Cross, Mature Cheddar,

 

Parra Manchego gelegen, Toco zachte peperkaas, Florence geitenbrie provençale, Le Larry geitenkaas met kruiden,

 

Papillon Roquefort, Thise blauwe kornblume, Hinkelspel pas de bleu

 

  • Kies minimaal 3 verschillende kaassoorten die qua smaak, kleur en structuur verschillen.

  • Varieer in vorm: snijd de kazen in verschillende vormen.

  • Voor een maaltijdschotel rekent u op 200g kaas per persoon. Voor een dessertschotel volstaat 100g per persoon.

  • Leg naast de traditionele kazen ook eens een nieuwe of onbekende kaassoort op uw kaasplank.

  • Breng uw kaasplank een half uur voor gebruik op kamertemperatuur, dit komt de smaak ten goede.

  • BioShop vijgen, dadels en studentenhaver zijn het perfecte gezelschap voor uw kaaplank.

  • Serveer met een lekker bio stokbrood, notenbroodje, vruchtenbroodje, ... 

 

wijntip: serveer met een glaasje rode Les Tannes of Le moulin des nonnes